Liepos atnaujinimas: Debetas, APSA ir kita

Liepos atnaujinimas jau čia! Sistemą papildė visiškai naujos intergracijos. Nuo buhalterinių programų Debetas ir APSA iki automatinio sąskaitos juodraščio išsaugojimo ir papildomų valdiklių įjungimo / išjungimo.

Štai kokias naujienas paruošėme šįkart: 

Debetas

 

Eksportuokite sąskaitas į Debetas buhalterinę programą. Pasirinkus norimas sugeneruoti reikšmes, gautą dokumentą belieka įkelti į Debetas sistemą.

APSA

 

Eksportuokite sąskaitas į APSA buhalterinę programą. Paruoštą dokumentą, sugeneruotą iš pasirinktų eksportuoti duomenų bei sąskaitų faktūrų, jau galima įkelti į APSA.

Automatinis sąskaitos juodraščio išsaugojimas

Liepos atnaujinimas

Nepergyvenkite – sąskaita niekur nedings. Įvykus netikėtumams, sąskaita faktūra ir visi joje spėti įrašyti duomenys bus išsaugoti juodraščio formatu.

Apmokėjimo datos sąskaitose išjungimas

Pasirinkite priimtiniausią žymėjimo variantą. Norint deaktyvuoti „Apmokėti iki” laukelį, tai padaryti galima Sąskaitų nustatymuose. Tai galioja ir anksčiau išrašytoms sąskaitoms.

Sąnaudų filtravimas pagal apmokėjimo datą

Vykdykite dar greitesnę sąnaudų paiešką. Įtrauktas naujas paieškos filtras, padėsiantis rasti sąnaudas pagal konkretų laikotarpį.

Sąskaitoje spausdinamas apmokėjimo būdas – gryni arba pavedimas

Detaliau užpildykite mokėjimo duomenis. Gavus apmokėjimą, įtraukite kliento pasirintą apmokėjimo tipą ir su juo susijusią informaciją. Tai bus matoma ir sąskaitos PDF dokumente.

Pristatymo adreso pridėjimas

Pridėkite papildomą informaciją. Išrašant sąskaitą galite nurodyti prekės atsiėmimo adresą.


Štai toks Liepos atnaujinimas: Debetas, APSA ir kita. Iki kitų naujienų

Dar neteko išbandyti? Suteikiame 30 d. nemokamo naudojimo. Tam, kad į Sąskaita123 galėtumėte pasinerti visu pajėgumu.