Nemokamos buhalterinės apskaitos programos


Saskaita123.lt – geriausias pagalbininkams mažoms įmonėms bei asmenims, kurie savarankiškai verčiasi kokia nors veikla, turi verslo liudijimą arba individualios veiklos pažymą. Sąskaita 123.lt – pagalbininkas ne tik buhalteriams, tačiau ir žmonėms, kurie su skaičiais neturi nieko bendro. Kam mokėti pinigus buhalteriams, kai visus darbus galite atlikti pats? Su profesionalia programa – viskas greita, paprasta ir patogu, o suprasti kokia Jūsų veiklos ekonominė padėtis pačiam tvarkantis su apskaita – kur kas lengviau.

Kodėl sąskaita123.lt?

  • Neribotas sąskaitų skaičius. Nesvarbu, ar ką tik pradėjote veiklą, ar jau esate išrašęs 1000 sąskaitų – mes Jumis pasirūpinsime.
  • Patogumo dėlei, ištikimiems klientams, suteikiamos pasikartojančios sąskaitos, kurios leidžia kur kas greičiau ir paprasčiau susitvarkyti su sąskaitų išrašymo darbais.
  • Pajamų statistika – lengvesnis ir paprastesnis būdas susižinoti kaip sekėsi praėjęs mėnuo. Skaičiai ir lentelės – pats paprasčiausias būdas derinti savo finansinę situaciją.
  • Nesvarbu, kiek Jūsų įmonėje yra darbuotojų – langelių skaičiams užpildyti užteks!
  • Ir dar daug įvairiausių funkcijų, kurios sąskaitas padės išrašyti greitai ir paprastai!

Siūlome įvairiausių sąskaitų išrašymo programą, kuri padės įrašyti PVM sąskaitas, ir išankstines, ir įprastas. Puikiai tiks ir dirbantiems su IV pažyma, ir su verslo liudijimu, galiausiai, tiems, kurie turi individualią įmonę.

Greitesnis ir patogesnis valdymas su sąskaita123.lt – lengvesnis verslo valdymas!

  1. Galima pasirinkti, kokia valiuta bus išrašoma sąskaita faktūra ir kokia kalba – lietuvių ar anglų – ji bus atspausdinta (išsiųsta).
  2. Galima šrašytas sąskaitas galite išsisaugoti populiariu PDF formatu.
  3. Galima  išrašytas sąskaitas faktūras iš karto galite išsiųsti klientui el.paštu.
  4. Informacijos panelėje aiškiai pateikiamos apmokėtos sąskaitos, neapmokėtos sąskaitos, galima susivesti išlaidas – patogiai ir greitai įvertinsite savo pajamas ir pelną pagal pasirinktą laikotarpį.
  5. Galite sudaryti klientų, parduodamų prekių ar teikiamų paslaugų sąrašus, sukurti ir priskirti matavimo vienetus.
  6. Galima  susikurti savo sąskaitų seriją ir numerius ir pasirinkti jų automatišką generavimą.
  7. Projektų sąrašas pravers tiems, kas turi pastovių klientų ir jiems išrašo sąskaitas faktūras.
  8. Projektui priskiriamas klientas, projekto pradžia ir pabaiga, projekto biudžetas – paprastas ir aiškus projekto finansinis administravimas.

Darykite tai, ką mokate, puoselėkite savo verslą, ieškokite kitų kelių, kurie padėtų pasiekti daugiau, o mums palikite apskaitą. Kam apsikrauti papildomais darbais, kai galima jų išvengti?

Sąskaita 123- greita ir paprasta sąskaitų apskaita!