Birželio atnaujinimas: SIP, banko išrašo importas ir kita

Birželio atnaujinimas jau čia! Sistemą papildė sezono naujiena ir patobulintos integracijos. Nuo automatinio mokėjimų įskaitymo (SIP) bei detalesnės paieškos iki atnaujintos Okredo įmonių bazės.

Štai kokias naujienas paruošėme šįkart: 

Automatinis mokėjimų įskaitymas

 
Saugiai stebėkite ir sekite mokėjimus. Tai nauja funkcija, dar kitaip žinoma kaip SIP (sąskaitos informacijos paslauga). Aktyvavus automatinio mokėjimo įskaitymo modulį ir iš jo prisijungus prie SEB arba Swedbank, tereikia pažymėti banko saskaitą (-as), kurioms bus suteikiamas leidimas mokėjimų patikrai. Mokėjimai prie sąskaitų priskiriami automatiškai.
 

Išplėsta banko išrašo importo paieška

 
Atraskite ir įskaitykite sąskaitų mokėjimus dar greičiau. Banko išrašo importo sudengimui su sąskaitomis į pagalbą atskubėjo paieška pagal klientą ir sąskaitos faktūros sumą. Tai puikus išsigelbėjimas tiems, kurių klientai nelinkę nenurodyti saskaitos serijos bei numerio mokėjimo paskirtyje.
 

Sąskaitų išrašymas įmonėms per Woocomerce

 
Parduokite ne tik fiziniams, bet ir juridiniams asmenims. Atnaujintas Woocommerce Sąskaita123 įskiepis jau leidžia užsakymo metu įtraukti įmonės kontaktus.
 

Atnaujinti Nustatymai

 
Patogiai karaliaukite savo paskyroje iš bet kurio įrenginio. Dabar nustatymų skiltis valdoma kairiame šone, susisteminus parinktis.
 

SMTP perkėlimas į Modulius

 
Siųskite pranešimus savo vardu. Susikonfigūravus savo SMTP nustatymus, Jūsų klientai gaus sąskaitas faktūras iš Jūsų naudojamo el. pašto adreso.
 

Važtaraščių perkėlimas į Modulius

 
Važiuokite tvarkingu apskaitos vedimo keliu. Užpildykite duomenis apie krovinius ir vežėjus bei sekite išrašytas sąskaitas faktūras viename valdymo lange.
 

Atnaujinta Okredo įmonių bazė

 
Matykite naujausią kliento informaciją. Sistema pritaikyta pagal pasikeitusius juridinių asmenų duomenis.
 

Štai toks Birželio atnaujinimas: SIP, banko išrašo importas ir kita. Iki kitų naujienų! 

Dar neteko išbandyti? Suteikiame 30 d. nemokamo naudojimo. Tam, kad į Sąskaita123 galėtumėte pasinerti visu pajėgumu.