Sąskaita123 klientai: labas sakome Flera įkūrėjui Julijui

Sąskaita123 klientai – tokie panašūs ir tuo pačiu tokie skirtingi. Su Jumis sveikinasi Sąskaita123 klientas Flera įkūrėjas Julijus. Atvirai apie el. komerciją ir prekybos kanalų privalumus bei trūkumus.

Flera – valgomų puokščių ir kitų dovanų prekės ženklas.

Senas geras internetas

Tai, kas žmones dar labiau pradžiugintų, padėtų paįvairinti šventes ar net pakeisti požiūrį į dovanas, “pasivaideno” pikseliuotoje nuotraukoje. Nors pati idėja, pripažįstama, nebuvo tarsi virš galvos užsidegusi lemputė, visas unikalumas slypi ingridientų kūryboje: panašūs skoniai, spalvos, vizualinis pateikimas bei tinkamumas pagal progą. Neslepiama, kad šiuos užsibrėžtus kriterijus kartais užtrunka įgyvendinti netgi 3 val.

Flera

El. prekybos džiaugsmai ir vargai

Vartotojų poreikiai visada turi išlikti po padidinamu stiklu. Julijus įvardina vieną ryškią savybę, į kurią nekreipus dėmesio vartotojui prekybininkas liks nebeįdomus. Tai atviras požiūris naujovėms. Flera vadovas teigia, kad privalu būti ten, kur yra vartotojas, ir prekinį ženklą pateikti taip, kad vartotojui beliktų vos vienas žingsnis – įsigyti.

Kiekvienas internetinis prekybos kanalas atlieka savitą funkciją, tačiau el. parduotuvė kol kas geriausiai pasiteisina, nes:

  • Apsilanko nauji vartotojai
  • Daugiau galimų rinkodaros triukų
  • Paprastas užsakymų priėmimas
  • Užtikrinamas klientų pasitikėjimas

Tačiau tenka paplušėti:

  • Dideli aptarnavimo kaštai
  • Reikalingas biudžetas IT ir reklamos specialistui

Flera taip pat pardavimus vykdo Facebook bei Instagram prekyvietėse. Rekomenduojama išbandyti šiuos soc. tinklus dėl:

  • Nemokamo išlaikymo ir naudojimosi galimybės
  • Papildomo matomumo
  • Viešų rekomendacijų iš klientų

Medijos nuolat kinta todėl tenka susidurti su:

  • Įrašų susidomėjimų ir parodymų nepastovumu
  • Daug laiko užtrunkančiu užsakymų priėmimu

Mažoji bendrija – visiems suprantama kalba

Kiekviena veiklos forma yra skirtinga. Kas veikia su viena veiklos forma, nebūtinai veiks ir su kita. Flera atveju, mažoji bendrija pranoksta verslo liudijimą. Veiklos pradžioje verslo liudijimas labai pasiteisino – nereikalingas buhalteris, patogi prekyba bei jos vykdymas. Išryškėjo vienas didelis “bet”. Turint verslo liudijimą, ne visi partneriai ar tiekėjai, veiklą vertina rimtai. Viskas pasikeitė padidėjus prekybos apimtims, atsiradus naujoms patalpoms, darbuotojams ir įgijus mažosios bendrijos statusą – veikimas įgavo neregėtas apsukas.

Flera

Keletas ingridientų

Tai, ką darai bene kiekvieną dieną, tampa įpročiu. Sąskaita123 matė Flerą su verslo liudijimu dar kūrusius gėles, mato ir dabar kaip mažąją bendriją, kuriančią valgomas puokštes. Kam keistis, jei prie to pripratai? Sąskaitų išrašymas, sąskaitų siuntimas, sąskaitų apmokėjimų priminimai, tiekėjų valdymas bei prisijungimas iš bet kokio įrenginio – vienoje sistemoje. Visada patogiau, kai viskas čia pat.