Sąskaita123 klientai: labas sakome PAINTING LINE direktoriui Airidui!


Sąskaita123.lt klientai – tokie panašūs ir tuo pačiu tokie skirtingi. Norime juos pažinti geriau ir tuo pačiu kviečiame Jus su jais susipažinti! Su Jumis sveikinasi Sąskaita123 klientas PAINTING LINE direktorius Airidas.

PAINTING LINE veiklos sfera – glaistymas, dažymas, tapetavimas, kosmetinis remontas, įvairus specifiniai dažymo darbai. 2-iejų metų patirtis dirbant sau – įrodymas apie sėkmingą pradžią, kurios tikslas dirbti našiau, daugiau ir maksimaliai patenkinti klientų lūkesčius. Tiesa, Airidas šioje sferoje dirba daugiau nei 14 metų, tad patirtis – geriausias profesionalumo įrodymas.

Sąskaita123 klientas Airidas

Dienos pradžia – idėja ir strategija

Dažymo darbai – tai ne tik mechanika. Tuo pačiu tai ir kūryba, strategija bei nuolatinis tobulinimasis, kadangi keičiasi ne tik medžiagos, tačiau ir darbų atlikimo pobūdis: „Rytas pradedamas darbų apgalvojimu, jų eiga, aptariamas visos dienos planas su komanda, galiausiai, tikrinamas efektyvus to plano įgyvendinimas“.

Darbas sau – malonumas

Nors dažnai teigiama, kad darbas įmonėje pagal darbo sutartį suteikia galimybes pasiekti daugiau karjeros srityje, tačiau PAINTING LINE vadovas su tuo ne visai sutinka: „Žmogus, kuris dirba didesnėje įmonėje gali pasiekti karjeros aukštumų, tačiau asmuo, kuris dirba sau – tikrai pasiekia kur kas įspūdingesnius rezultatus“. Gretiname, kad našūs rezultatai skirti savo veiklai dažniausiai garantuoja kur kas saldesnius vaisius, nei įgyvendinant kitos įmonės veiklą.

Sąskaita123 klientas Airidas

Patarimas visiems, kurie bijo pradėti…

Nors daugelis teigia, kad savarankiška veiklos pradžia labai gąsdina, visgi, Airidas drąsina, jog: „Daugelį stabdo baimė – kaip viskas bus ar bus pakankamai darbų, klientų ir panašiai… Bet kaip tai banaliai beskambėtų – svarbiausia pradėti, mažiau bijoti, viska pasverti, paskaičiuoti savoje srityje ir, svarbiausia, savo tikslo siekti kaip apsėstas velnio visomis teisiomis priemones. Jeigu labai nori anksčiau ar vėliau to ir pasieksi, bet daug tam trūksta to begalinio noro“.

Ar sudėtinga individualios veiklos buhalterija?

„Labai viskas paprasta, nebūtina net buhaltere. Reikia rinkti visus išlaidų čekius ir sąskaitas. Susirinkus visus išlaidų čekius, sąskaitas, savo išrašytas sąskaitas – galima pačiam nueiti į VMI ir per valanda ar dvi, žiūrint kiek laiko praleisi laukdamas eilėje, pateikti deklaraciją”.

Sąskaita123 klientas Airidas

Sąskaita123 klientas Airidas

Ačiū, PAINTING LINE ir sėkmės darbuose!