Skydive Klaipėda sąskaitas faktūras išrašo su Sąskaita123

Sąskaitų faktūrų išrašymas su Sąskaita123 lengvas kaip šuolis su parašiutu. Ypač, kai emocijų kupinoje kelionėje lydi profesionalai. Sužinokite įdomiausias detales apie šuolį su parašiutu bei susipažinkite su Skydive Klaipėda.

Skydive Klaipėda – tikri neeilinės pramogos profesionalai. O ar minėjome, kad šis parašiutininkų klubas gyvuoja jau 23 metus? Ramiam pokalbiui apie ekstremalius pojūčius pakvietėme Skydive Klaipėda vadovą Gytį Skučą.

Viskas prasidėjo nuo entuziazmo

Prieš pradedant kurti tai, ką dabar gali išbandyti kiekvienas norintis, pirmiausia reikėjo susiburti patiems. Atrodo, yra sakoma kuo daugiau, tuo smagiau? Entuziazmas įtraukė ir daugiau mėgėjų. Parašiutininkų nusiteikimas paskatino plėstis. Sumąstyta puikiu emocijų pliūpsniu pasidalinti ir su kitais, norinčiais išbandyti save. Tiek profesionalų, tiek gražios Klaipėdos panoramos dėka, parašiutininkų klubas įgavo pagreitį. 

Šalin stereotipus

Skydive Klaipėda vykdo šuolius su parašiutu, drauge šokant ir instruktoriui. Tandem šuolis leidžia pajusti laisvą kritimą, instruktažui „nesuvalgant“ didžiosios dalies pramogos laiko. Šuolis su parašiutu yra vykdomas iš 3 000 m aukščio. Smagiausia tai, kad laisvas kritimas trunka net 30 sekundžių. Nereikia baimintis, Skydive Klaipėda užtikrina saugius šuolius parašiutu. Vienas iš prioritetų – užtikrinti kliento pasitikėjimą instruktoriumi. Kaip pats parašiutininkų klubo vadovas sako, visi stereotipai išsisklaido, pamačius iš šalies kaip įvyksta šuolis ir pačiam išbandant ekstremalią pramogą. 

Emocijų kupina kelionė

Aukščio baimė – normalus ir dažnai sutinkamas dalykas. Pasiryžimas bei ekstremalumo troškulys leidžia užgožti baimę. Pradžioje jaustas nerimas tėra smulkmena, palyginus su po nusileidimo užklumpančiais jausmais. Euforija, džiaugsmas, nesibaigianti šypsena, ar net ašaros – vienos dažniausiai atskleidžiamų emocijų. Pats G. Skučas neabejoja, žemėje šuolio su parašiutu jausmo su niekuo negalima palyginti. Tai nauja ir visai kitokia patirtis. 

Dovanojamos akimirkos

Keičiantis laikams ir požiūriui, gėles ar daiktus veja dovanų kuponai. Ši investicija gražioms akimirkoms ir prisiminimams vis populiarėja. Neretai šuolis su parašiutu dovanojamas mergvakarių ar bernvakarių proga, gimtadieniams. Ieškantys ką padovanoti kolegai ar viršininkui, o galbūt komandos motyvavimui, tikrai „neprašaus“ pasirinkę Skydive Klaipėda siūlomą dovanų kuponą. 

Patarimas naujokui

Pašnekovas, turintis 20 metų patirtį, visada klientus padrąsina. Neverta paisyti įsisenėjusių stereotipų ar klausyti nė karto nešokusių nuomonės. Gytis verčiau rekomenduoja patiems atvykti ir įsitikinti. Pabandžius pasikeičia požiūris, įveikiamos baimės ar net užsibrėžiami nauji iššūkiai. 

Siūloma naujiena

Pamėgus pramogą ir norintiems sporto šaka užsiimti dažniau, vykdomi kursai. Priklausant nuo gebėjimų ir rezultatų, po kelių savaičių galima tapti kvalifikuotu parašiutininku. Gavus licenziją, šuoliai su parašiutu galimi ir užsienio šalyse. Pramogą pakeičia hobis, o vieną patirtį keičia nauja.

Nusileidus ant žemės…

Dienai „prabėgus“ danguje, reikia nusileisti ant žemės ir sugrįžti į realybę. Skaičiai ore netvyro, juos parašiutininkų klubas patiki Sąskaita123. Lengva ir paprasta apskaita Gyčio komanda džiaugiasi jau 3 metus. Nesunkus sistemos valdymas, patogus meniu ir greitas sąskaitų išrašymas – užtikrina šios profesionalų komandos lojalumą.

Dėkojame už pokalbį ir gero vėjo!