Sąskaita123 klientai: labas sakome KOFY įkūrėjams

Sąskaita123 klientai – tokie panašūs ir tuo pačiu tokie skirtingi. Su Jumis sveikinasi Sąskaita123 klientai „Kofy“ įkūrėjai Edgaras ir Simona. Atvirai apie savirealizaciją, darbą poroje ir samdomo darbo su individualia veikla suderinamumą.

Svajonė virto realybe

Edgaras ir Simona – pora, nepabijojusi naujo bendro iššūkio. Tai „Kofy“. El. parduotuvė kavos mylėtojams. Įkūrėjai dirba samdomą darbą ir gali pasigirti kiek mažiau nei metus sėkmingai veikiančiu verslu. Seniai norėję paragauti verslininkystės duonos, taip ir padarė. Pirmieji kąsniai nebuvo tokie, kokių tikėtasi. Bet kodėl suklupus nepabandyti dar kart? Vis dėlto skirta ne mažai laiko, įgauta patirties, o ir iš padarytų klaidų buvo pasimokyta. Šįkart apsiginklavę verslo kūrimo kursais, problemų sprendimo būdais ir atlaisvinta erdve namuose – svajonę pavertė realybe. Ambicinga pora iki tol dviese džiaugėsi kvapnia kava, dabar ja dalinasi su savo klientais. Verslo įkūrimui užtrukus vienerius metus, troškimas savirealizacijos ir poreikių įgyvendinimas tik auga – planuose fizinė „Kofy“ parduotuvė.


Kofy

Sklandaus darbo poroje receptas

Abiems kavos verslas nėra vien darbas, tai malonus bendras nuotykis, kuriam  atiduodama net 110%. Pirmiausia svarbu puikiai sutarti santykiuose ir pasitikėti vienas kitu, tada ir bendroje veikloje didelių rūpesčių neturėtų kilti, tikina Edgaras. O jeigu jų ir pasitaiko – palaikyti vienas kitą, išlikti toje pačioje barikadų pusėje. Taip pat vertėtų išklausyti savo partnerio ir tam tikrose situacijose paprasčiausiai nusileisti kitam.

Edgaras ir Simona darbus atlieka drauge, pasiskirstydami užduotis tolygiai ir planuodami savo laiką. Tiesa, atviraujama, kad dar yra kur tobulėti. Laisvu metu patariama verslo klausimus verčiau atidėti ir mieliau mėgautis vienas kito draugija.


Kofy

Individualios veiklos malonumai

Darbas sau tai hobis paverstas finansiniu šaltiniu. Galimybė laviruoti tiek laiko, tiek vietos klausimu – didelis privalumas. Poros nuomone, labiausiai savarankiškoje veikloje džiugina patenkinti klientai ir jų produkcijos įvertinimas. Abiejų pastangos atsiperka turint platformą, kurioje galima dalintis giliomis žiniomis apie kavą su visais besidominčiais. Be to, ribų nėra, o darbdavių palaikymas tik dar labiau motyvuoja.

Daugiausia laiko pareikalauja pati pradžia, veiksmų planavimas. Įsibėgėjus ir pagavus tinkamą ritmą, atsiranda daugiau laisvės. Svarbiausia išsikelti tikslai ir pačio žmogaus atsidavimas jiems įgyvendinti.

Geras skonis

Pašnekovai ilgai ieškoti nėra linkę. Gerą kavą atrasti lengva, o pastebėti ir įvertinti Sąskaita123 ne ką mažiau. Kaip prekybininkams, darbą pagreitina prekių katalogas. Prakaituoti neverčia automatiškai vedamas individualios veiklos žurnalas, sistemos apskaičiuojami mokesčiai, tiesioginis sąskaitų faktūrų siuntimas klientams, o kur dar suteikiamos redagavimo galimybės… Galima ilgiau pasimėgauti gardžia kava, kai netenka rūpintis dėl tokių paprastų dalykų kaip sąskaitų eksportavimas XLS formatu, SMTP serverio naudojimas ir kita. Versle svarbi komunikacija, tad klientų greitas aptarnavimas ir suteikiama pagalba leidžia darbus Sąskaita123 sistemoje Edgarui ir Simonai atlikti dar sparčiau. Jų nuomone, visi reikalingi įrankiai – vienoje vietoje.