7 verslo programėlės - efektyviam darbui

Šiais laikais be telefono – nei iš vietos. Ne tik dėl nuotraukų ir skambučių, tačiau ir dėl apps’ų, kurie reikalingi ne tik pramogoms, tačiau ir darbui. Jeigu turite savo verslą/veiklą ir norite kur kas paprasčiau valdyti savo dienotvarkę, socialinius tinklus arba kurti video, nuotraukas ir panašiai, kurie pasitarnaus Jūsų veiklai – Jūsų dėmesiui nurodysime 7 programėles, kurias turi turėti kiekvienas verslininkas. Verslo programėlės – nauda kiekvienam. Tik kokias išbandyti?

  • Boomerang

Tai programėlė, kuri padės kur kas paprasčiau valdyti vaizdinę info socialiniuose tinkluose. Paspaudus veikimo mygtuką  – ji nufotografuoja 10 kadrų iš kurių sukuria trumpą filmuką, video, kuris pateikiamas ne ratu, tačiau pirmyn ir atgal. 

Taip labai profesionaliai sukuriamas video, kuriuo galima dalintis soc. tinkuose.

  • Hyperlapse

Dar viena programėlė, kuri naudojama vaizdinės medžiagos kūrimui. Jos metu akimirkos fiksuojamos tam tikrais vaizdo intervalais ir iš gaunamų kadrų sukuriamas filmukas. Pati programėlė taip pat padeda išgauti gana profesionalų vaizdą, kadangi pašalinami neatitikimai dėl kadrų.

Sistema online, kuri padės ne tik patogiai ir greitai išrašyti sąskaitas faktūras, tačiau ir stebėti mokestinius niuansus.

  • Expensify

Programėlė skirta įmonėms, kuriose yra darbuotojų ir ypač tokiu atveju, kai jie yra siunčiami į komandiruotes. App’sas padeda kur kas paprasčiau stebėti komandiruotėje esančių žmonių patiriamas išlaidas. Tai aktualiausia ne įmonių vadovams, tačiau buhalteriams.

  • LastPass

Ši programėlė ne tik reikalinga, tačiau ir būtina verslininkams, taip pat, visiems, kurie nori būti ramūs, kad visi prisijungimai prie puslapių ir duomenys bus saugūs. Kadangi kiekvienam puslapiui reikalingas vis kitas sudėtingas slaptažodis – visus juos atsiminti gali būti sudėtingas darbas. Išeitis – Lastpass, kuri juokais vadinama slaptažodžių skrynutę. 

Joje bus saugomi visi Jūsų slaptažodžiai ir juos dedant į tam tinkamas vietas – laukeliai bus užpildyti automatiškai. Tiesa, nepergyvenkite, slaptažodžiai šioje skrynelėje yra visiškai saugūs.

  • Wunderlist

Jeigu Jums sunku planuoti savo darbus ir kartais juose paprasčiausiai susimaišote – tokiu atveju Wunderlist yra puikus pasirinkimas, kadangi čia galima patogiai žymėtis jau atliktus darbus ir matyti – ką šiandien dar turite padaryti.

  • Slack

Puiki programėlė, kuri padeda darbuotojams kur kas paprasčiau bendrauti ir tuo pačiu palaikyti santykius. Galima bendrauti grupėmis arba galima kurti individualius pokalbių langus, kurie leis ne tik kalbėtis, tačiau ir dalintis dokumentais.

Visos jos – nemokamos ir visas galite naudoti savo verslui. Papildomos funkcijoms išbandyti gali tekti susimokėti už priedus, tačiau baziniai paketai nieko nekainuos, tad išbandyti tikrai verta. O kurios verslo programėlės labiausiai patinka Jums?