Sąskaita123 ar "popierinė" buhalterija?

Nemėgsti medžių, tačiau mėgsti netvarką ant stalo? Tokiu atveju popierinė buhalterija – kaip tik tau. Visgi, jeigu planuotumei ateityje daugiau dėmesio skirti ekologijai, norėtum gyventi švariau, patogiau ir paprasčiau – tuomet sąskaita123 tiesia tau pagalbos ranką ir suteikia galimybę išbandyti paslaugas NEMOKAMAI! Sąskaita123 ar „popierinė” buhalterija? Ką pasirinkti?

Sąskaita123 ar „popierinė” buhalterija? Palyginimas:
Sąskaita123 ar "popierinė" buhalterija?

POPIERINĖ BUHALTERIJA

Platus sąskaitų pasirinkimas pagal kiekvieno poreikius: anglų kalba, lietuvių kalba, dirbantiems su IV, su VL…Tenka pirkti sąskaitas, ieškoti kur jas įsigyti. Kadangi virtualus buhalteris – vis populiaresnis pasirinkimas, tai ir sąskaitų įsigijimo vietos teks paieškoti.
Kartą užpildžius sąskaitą galite išsaugoti kliento kontaktinius duomenis/rekvizitus, tad kitai sąskaitai išrašyti – neteks kartotis.Kiekviena kartą rašysite tuos pačius rekvizitus. Tai vargina, tiesa?
Sistema automatiškai pateiks rodmenis apie mokėtinus mokesčius, tad sutaupysite daug laiko skirto skaičiavimams, juolab, galėsite būti ramus – viskas bus sudėta ir atimta tinkamai.Susimokėti mokesčius, tinkamai juos apsiskaičiuoti – labai svarbu. Nedarykite klaidų, nes už jas gali tekti mokėti delspinigius.
Patogiai matysite apmokėjimų rodiklius, tad neteks kiekvieną kartą tikrinti, ar x klientas nevėluoja susimokėti.Jeigu klientų turite daug, suprantama, kad lengva pasimesti ne tik jų pavardėse, tačiau ir apmokėjimo terminuose.
Sistema parodys, kai klientas vėluoja sumokėti. Nevarkite tikrindamas išrašytų sąskaitų datos.Neliks nieko kito, kaip kad tikrinti sąskaitas rankiniu būdu, žiūrėti, kad visi klientai atsiskaitytų laiku.
Jeigu turite ištikimų klientų – įtraukite juos į klientų katalogo sąrašą. Bus paprasčiau matyti – kas vertas daugiau Jūsų dėmesio.Pildant ir trinant sąrašą – lengva pasimesti, kurie klientai verčiausi Jūsų dėmesio. Supaprastinkite tai.
Peržiūrėti sąskaitas galima vos kelių mygtukų paspaudimu.Deja, pasimesti popierių jūroje – lengva, tačiau kaip iš jos išnirti, kai reikia konkrečios vienos sąskaitos, kai jų yra 1000?

 

Kokia išvada? Sąskaita123 – geriausias pasirinkimas tokiu atveju, kai taupote laiką.