Sąskaita123 klientai: labas sakome „Love media“ vadovei Arminai

Sąskaita123 klientai – tokie panašūs ir tuo pačiu tokie skirtingi. Su Jumis sveikinasi Sąskaita123 klientė „Love media“ komunikacijos agentūros vadovė Armina. Atvirai apie verslumą, iššūkius ir kūrybą.

Viskas prasideda nuo kūrybinių sprendimų

Dar būdama studente Armina suprato – samdomas darbas ne jai. Kaip pati teigia, vienos idėjos kyla pamačius vartotojų poreikį, o kitos atsiranda tiesiog natūraliai. UAB “Love media” įsikūrė palaipsniui, vieną projektą papildė kitas, o atsiradus tinkamai komandai viskas susidėliojo į savas vėžias. Ši komunikacijos sprendimų agentūra specializuojasi socialine medija, skaitmenine rinkodara, nuomonės formuotojų marketingu, prekybos centrų ir įmonių renginiais bei viešaisiais ryšiais. Armina tikina, įmonė dirba tiek su stambiu ir vidutiniu, tiek ir su smulkiu verslu, atstovaujančiu įvairiems sektoriams, todėl kūrybiniai sprendimai lydi kiekviename žingsnyje. Tikima, šis faktorius ir padėjo išsiskirti iš kitų, rasti savo nišą ir šią dieną džiaugtis ilgalaikiais projektais bei lojaliais klientais.

Versle – paslapčių nėra

Moteris versle tikrai ne svečias. “Love media” yra jau trečias pašnekovės verslas. Vieša paslaptis, kad verslo vystymas – ilgalaikis procesas, atnešantis tiek lengvų, tiek sunkių dienų. Kiekviename etape glūdi savi iššūkiai, kuriems būtinas sprendimas. Tiesa, būna atvejų, kai pasiruošti nėra kada, reikia veikti čia ir dabar. Turbūt to kiekvienas verslininkas karantino metu ir išmoko. Mobilizuojamos pajėgos, optimizuojami verslo procesai, šaltas protas, aiški komunikacija su darbuotojais – toks pandemijos metu sukrautas veiksmų bagažas. Paslapčių nėra, patirtis ir įgūdžiai lauks pakelėje. Svarbiausia juodas darbas, gera komanda ir mylima veikla.Love media

Šaunios idėjos neužtenka

Gimus idėjai, ją reikia pasverti. Ar tai tiks Lietuvos rinkai? Kaip yra užsienyje? Tačiau pirmiausia reikia tikėti savo idėja, jos potencialu ir išskirtinumu. Armina sako, jai nuosavas verslas yra tarsi gyvenimo būdas. Išnyksta riba tarp darbo ir poilsio dienų, verslu rūpinamasi 24/7. Taip, verslas reikalauja pastangų ir kruopštaus darbo, nesvarbu, kad ir kokia šauni idėja tai bebūtų, bet vien tik jos nepakanka. Siekiant užsibrėžto rezultato, reikia skirti dalį savo asmeninio laiko, o norint, kad viskas eitų “kaip per sviestą”, turėti motyvacijos šaltinį.  Verslininkė atvirauja, dirbant su žmogiškaisiais ištekliais nuoboduliui laiko nelieka. Vienus motyvuoja laisvė kurti ir galimybė valdyti savo laiką, kitus – apčiuopiami rezultatai.

Koncentracija į ilgalaikius santykius

UAB veiklos formai buhalterijos valdymas ir vedimas yra būtinas. “Love media” apskaitos tvarkymą patikėjo buhalterinei įmonei, o finansiniai srautai atliekami su Sąskaita123. Sistema palengvina Arminos darbą išrašant sąskaitas faktūras, sekant mokėjimus, stebint finansinius rodiklius, tvarkant įmonės finansinius dokumentus. Pašnekovė prasitaria polinkiui į ilgalaikes partnerystes. Darbuotojų, partnerių ar paslaugų teikėjų kaitai nėra nei laiko, nei noro. Pradėjus naudotis sąskaitų išrašymo programine įranga, patenkinami visi įmonės poreikiai, tad nėra priežasčių ieškoti kitos platformos.

Ir pabaigai, verslininkė Armina pateikia patarimą smulkiojo verslo vykdytojams, norintiems būti labiau matomiems internete. Ji rekomenduoja pažinti savo tikslinę auditoriją, suprasti, kaip su ja kalbėti, kokią žinutę perduoti. Tada pasirinkti bendrinį komunikacijos perdavimo kanalą ir užsiimti skaitmenine rinkodara. “Šiandien verslas turi kur kas daugiau galimybių save reklamuoti mažesniais kaštais nei anksčiau. Kartais viskas, ko reikia – kurti kokybišką turinį socialinėse medijose, kurios gali tapti puikiu reklamos ir pardavimų kanalu (-ais).”,- teigia pašnekovė.