Sąskaita123 klientai: labas sakome Foxy Wedding įkūrėjams

Sąskaita123 klientai – tokie panašūs ir tuo pačiu tokie skirtingi. Su Jumis sveikinasi Sąskaita123 klientė Foxy Wedding viena iš bendra įkūrėjų Aurelija. Atvirai apie startuolio idėjos įgyvendinimą ir darbą drauge su individualios veiklos vykdytojais.

Foxy Wedding skaitmeninė vestuvių planavimo platforma. Pagal jaunųjų poreikius sudaromas renginio biudžetas, scenarijus, automatiškai atrenkami paslaugų teikėjai ir kita.

Pradėjo augti kaip ant mielių

Aurelija ir Laura – vestuvių planavime ne naujokės. Pramogų versle jau įleistos šaknys buvo postūmis nesustoti augti. Merginų kolegos, bendraminčiai Artūras ir Mantas pasiūlė idėją, kaip šių laikų vartotojui čia ir dabar vos kelių paspaudimų ir pasirinkimų pagalba surengti išsvajotą šventę. Vizija kurti pridėtinę vertę tiek jauniesiems, tiek verslo partneriams pildosi. Jaunieji aktyviai renkasi išmanųjį vestuvių planuotoją, o į Foxy Wedding gretas kiekvieną mėnesį prisijungia apie 100 naujų paslaugų teikėjų. Tiesa, tai dar ne viskas. Norima tapti skaitmenizuotų vestuvių ir kitų renginių planavimo procesų lyderiu.

Iššūkiai ir naujovės vestuvių planavimo versle lydi kiekvieno etapo metu. Štai karantino laikotarpiu suorganizuotos nuotolinės vestuvės. Kaip tikina Aurelija, kelias nuolat keičiasi ir kiekviena diena suteikia daugiau žinių tiek apie pačius klientus, tiek apie produkto veikimą.


Foxy Wedding

Koja kojon

Verslas ir individuali veikla yra du skirtingi dalykai, sako Aurelija. Versle reikia nepamiršti, kad tu nebesi vienas, o tave lydi komanda, už kurią turi būti atsakingas ir nuolat ja rūpintis. Subūrus didelę komandą, sklandi komunikacija tampa vienas iš prioritetų. Aurelija atvirauja, kad pastovus bendravimas, informavimas apie pasiektus rezultatus ir pasidalinimas aktualiu turiniu padeda ir toliau sparčiai augti kiekvieną dieną.

Siekiant paspartinti darbų ir veikimo efektyvumą, kreipiamasi į savarankiškai dirbančius savo srities profesionalus. Atrankų metu įvertinama:

  • bendra informacija apie paslaugų teikėją ir teikiamas paslaugas;
  • įgūdžiai ir paslaugų aprašymai;
  • paslaugų kainodara;
  • paslaugos teikėjo užimtumas;
  • nuotraukų kokybė;
  • kontaktinė informacija.

Paslaugų teikėjai sukluskite ir atkreipkite dėmesį į savo asmeninį prekės ženklo pozicionavimą internetinėje erdvėje. Potencialūs klientai prieš pasirenkant tinkamiausią paslaugos teikėją atlieka išsamią paiešką: patikrinamas paslaugų teikėjo tinklapis, socialiniai tinklai ir aktyvumas juose, internetiniai atsiliepimai. Aurelija pataria pasirūpinti šiais dalykais ir tokiu, atrodo, paprastu būdu palengvinti klientui paiešką, o sau padidinti naujų klientų pritraukimo galimybę bei matomumą.

Foxy Wedding

Vesti… apskaitą

Foxy Wedding padeda vesti vestuves, o apskaitą ir kitus buhalterinius reikalus veda su Sąskaita123. Pasak Aurelijos, Sąskaita123 platforma patogu naudotis kartu su kolegomis, ypač turint mažiau patirties su buhalterija. Kodėl Sąskaita123? Ja labai lengva naudotis, sulaukiama greita reakcija, iškilus klausimams, ir yra atsižvelgiama į klientų norus bei lūkesčius, tikina pašnekovė.