Įmonės steigimas: paslaugos per 3 darbo dienas

Tamsiai mėlynas padalyto ekrano vaizdas su tekstu kairėje baltos ir šviesiai mėlynos spalvos užrašu "ĮMONĖS STEIGIMAS". Dešinėje pusėje pavaizduota stambaus plano žmogaus ranka naudojant kompiuterio pelę su neryškiu stalu ir popieriais fone.


Įmonės steigimas: paslaugos per 3 darbo dienas

 Įmonių steigimas tai teisinių, apskaitos, dokumentų tvarkymo ir kitų žinių reikalaujantis darbas, kuris gali išsitęsti neribotam terminui, kol „perkąsite“ visą informaciją, išnagrinėsite steigimui reikalingą dokumentaciją. Tačiau galima pasinaudoti profesionalų paslaugomis, kurios šį darbą atlieka vos per keletą dienų.

Dažniausiai užsakomos šių įmonių steigimo paslaugos:

UAB Uždaroji akcinė bendrovė;

IĮ Individuali įmonė;

MB Mažoji bendrija;

VŠĮ Viešoji įstaiga;

Asociacija;

Filialas ar atstovybė.

Šias paslaugas teikia įmonių steigimas, UAB steigimas ir kt. įmonės.

Prieš registruojant savo verslą verta pasidomėti, kokie įstatymai reguliuoja įmonių veiklą. AB, UAB, MB, IĮ reguliuoja Lietuvos Respublikos įmonių steigimo įstatymas. Uždarąją akcinę bendrovę ir akcinę bendrovę reguliuoja Lietuvos Respublikos akcinių įmonių įstatymas.

Naujos UAB steigimo darbų kaina nuo 99 eurų

UAB įmonės steigimas galimas elektroniniu būdu per „Registrų centro“ platformą, šioje nuorodoje rasite naudingos informacijos apie dokumentus ir kitus reikalingus žingsnius juridinio asmens įregistravimui Registrų centras. Žymiai lengviau ir paprasčiau užsakyti uždarosios akcinės bendrovės steigimą pas profesionalus. Populiariausios bendrovės, teikiančios šias  pasaugas:

–          „Finance LT“

–          „Steigiu“

–          „Juriscon“

–          „Eureka“

„Finance LT” savo puslapyje deklaruoja, kad naujos UAB steigimo kaina prasideda nuo 99 eurų. Steigiu siūlo įmonės steigimo paslaugas nuo 239 eurų. Pateikiame lentelę, už kokią kainą galima gauti UAB steigimo paslaugą.

Įmonių steigimas – aukščiausios kokybės paslaugos Jūsų verslo sėkmei

Greitai ir saugiai įmonių steigimas vykdomas su profesionalų pagalba, siūlant įvairias teisinių formų galimybes. Pirmiausia jums reikės apsispręsti dėl veiklos formos pasirinkimo. Galite sutaupyti laiko konsultuodamiesi su profesionaliais specialistais. Išsiaiškinę, kaip įsivaizduojate savo veiklą, kiek asmenų joje dalyvaus ir kokios apimties tai būtų projektas, specialistai jums patars, kokia įmonė tai turėtų būti – UAB, MB, VŠĮ, IĮ.

Verslo formos pasirinkimas

Taigi prieš įregistruojant savo verslą reikia išsirinkti tinkamą teisinės formos struktūrą, nes tai yra svarbu norint užtikrinti tinkamą verslo veiklą. Jeigu ketinate verstis pelno siekiančia veikla jums tiks UAB, MB ar IĮ juridinių asmenų formos. MB skirta nedidelėms bendrijoms, o jos apskaita ir buhalterija nėra sudėtinga. UAB verslo forma naudinga tuo, kad ją gali įsteigti tiek vienas, tiek keletas asmenų, o įmonės nariai turi ribotą finansinę atsakomybę. Kitaip tariant rizikuojama tik uždarosios akcinės bendrovės lėšomis, skirtingai nei IĮ, kurią taip pat gali įsteigti vienas asmuo, tačiau jis bendrovės įsiskolinimus turėtų dengti ne tik įmonės, bet ir asmeninėmis lėšomis. Vis tik IĮ juridinio asmens forma naudinga tuo, kad steigėjas yra vienintelis savininkas ir valdytojas, kuriam nereikia derintis prie kitų komandos narių. Norintiems vykdyti ne pelno siekiančią veiklą reikėtų steigti VŠĮ arba Labdaros ir paramos fondą.

Įmonių steigimo procesas

Įmonių steigimas prasideda pasirinkus verslo formą, pavadinimą ir registracijos adresą. Toliau reikia parengti steigimo dokumentus, atlikti registraciją juridinių asmenų registre ir gauti reikiamus leidimus. Įmonių steigimas gali būti greitai ir patogiai atliktas nuotolinių būdu.

Uždarosios akcinės bendrovės (UAB) steigimas

Uždarosios akcinės bendrovės (UAB) steigimas yra viena iš populiariausių įmonių steigimo formų Lietuvoje. Ši teisinė forma pasižymi ribota civiline atsakomybe, o tai reiškia, kad akcininkai neatsako už įmonės įsipareigojimus savo asmeniniu turtu. UAB steigimas yra greitas ir paprastas procesas, kuris gali būti atliktas elektroniniu būdu per Registrų centro savitarnos sistemą. Ši sistema leidžia įregistruoti įmonę per kelias dienas, o visi reikalingi dokumentai gali būti pateikiami tiesiogiai Registro tvarkytojui.

Įmonių pavadinimo registravimas

Įmonių pavadinimo registravimas yra svarbus žingsnis įmonių steigimo procese. Pavadinimas turi būti unikalus ir neatitikti jau esančių pavadinimų Lietuvoje. Pavadinimas taip pat turi atitikti Lietuvos kalbos komisijos nustatytas taisykles. Įmonių pavadinimo registravimas gali būti atliktas elektroniniu būdu per Registrų centro savitarnos sistemą. Ši sistema leidžia patvirtinti pavadinimą per kelias dienas, o visi reikalingi dokumentai gali būti pateikiami tiesiogiai Registro tvarkytojui.

Įmonės steigimo paslaugos

Įmonės steigimo paslaugos yra skirtos padėti verslininkams steigti įmones greitai ir saugiai. Šios paslaugos apima verslo formos pasirinkimą, registracijos adreso nustatymą, steigimo dokumentų parengimą ir registraciją.

Įmonės steigimo sėkmė

Įmonės steigimo sėkmė yra svarbus žingsnis verslo pradžioje, kuris leidžia įmonėms augti ir plėstis. Jeigu patikėjote verslo steigimą profesionalams, galite tikėtis, kad visi steigimo žingsniai buvo atlikti pagal Lietuvoje galiojančius įstatymus. Toliau jums reikės pasirūpinti kitais verslo valdymo etapais, tarp kurių vienas iš svarbiausių yra sąskaitų ir apskaitos valdymas.

Nauja įmonė Lietuvoje

Kaip išrašyti sąskaitą faktūrą?

UAB, MB, IĮ steigimas tai tik pirmas žingsnis link jūsų svajonės vykdyti taip trokštamas veiklas. Jums reikės susipažinti su įmonių įstatymais, veiklos, kuria versitės teisės aktais, mokesčių sistema, sąskaitų išrašymo ir verslo valdymo modeliais. Kad palengvinti įmonių veiklą, mes sukūrėme ir siūlome naudotis sąskaitų išrašymo programa visiems įmonės apskaitos poreikiams saskaita123.lt.

Kaip steigiama VŠĮ Viešoji įstaiga?

Kas yra VŠĮ? Tai pelno nesiekianti viešoji įstaiga – ribotos civilinės atsakomybės juridinis asmuo, kurio tikslas veikti atsižvelgiant į viešuosius interesus, vykdant visuomenei naudingą veiklą. Šios formos įmonės veiklos dažniausiai vykdomos šveitimo, kultūros, sporto, sveikatos priežiūros ir kt. srityse.

Kada steigti Viešąją įstaigą, o kada labdaros ir paramos organizaciją?

VŠĮ skiriasi nuo paramos organizacijos pagrindiniu aspektu:

  • Viešoji įstaiga gali turėti pelną ir jį paskirti įstaigos reikmėms;

  • Labdaros fondas siekia pritraukti pelno iš fizinių ir juridinių asmenų ir jį paskirstyti teikiant labdarą įvairioms visuomenės grupėms ir iniciatyvoms.

Taigi, norint užsiimti visuomenei naudingomis veiklomis geriau steigti viešąją įstaigą. Prieš ją steigiant reikia žinoti, kokia veikla užsiimsite. Jos tikslai ir veiklų sąrašas turi būti aprašyti įstaigos įstatuose. Taigi, jums reikia:

  • užregistruoti pavadinimą Registrų centre;

  • parašyti steigimo sutartį ar steigimo aktą;

  • parašyti įstatus.

    Kaip teikiamos VŠĮ steigimo paslaugos?

    VŠĮ steigimo paslaugas teikia įvairios įmonės, visus dokumentus registruodamos elektroniniu būdu arba pas notarą. Jums reikėtų:

  • pateikti duomenis apie būsimą įmonę;

  • turėti mobilųjį parašą;

  • reikalingas adresas ir asmenų, susijusių su adresu duomenys ir parašai;

    Visas VŠĮ steigimo procesas aprašytas šioje nuorodoje: https://www.eureka.lt/vsi-steigimas

    VŠĮ įmonę galima įsteigti per kelias darbo dienas, o šių paslaugų kainos svyruoja nuo 99 iki kelių šimtų eurų.

    Įmonės steigimas

    Jeigu jūsų įmonė sėkmingai įsteigta – mes pasirūpinsime greitu ir sklandžiu apskaitos procesu.