Nemokama buhalterinė programa

Žmogus sėdi prie medinio stalo su nešiojamu kompiuteriu, atidarytu sąsiuviniu su savaitės planuokliu, rašikliu, išmaniuoju telefonu, akiniais nuo saulės ir lėkštute. Jie laiko puodelį latte art kavos, o nešiojamojo kompiuterio ekrane rodomos buhalterinės programos ar dokumentas.


Nemokama buhalterinė programa

Saskaita123.lt – geriausias pagalbininkams mažoms įmonėms bei asmenims, kurie savarankiškai verčiasi kokia nors veikla, turi verslo liudijimą arba individualios veiklos pažymą. Svarbu tinkamai valdyti duomenų bazės, kad būtų užtikrintas efektyvus ataskaitų teikimas ir atitiktis mokesčių institucijoms. Sąskaita 123.lt – pagalbininkas ne tik buhalteriams, tačiau ir žmonėms, kurie su skaičiais neturi nieko bendro. Kasos vaidina svarbų vaidmenį valdant mažmeninės prekybos pardavimus ir pinigų srautų sekimą. Buhalterinės programos – taupo Jūsų laiką!

Buhalterinės apskaitos programa – padės sutaupyti laiko

Kam mokėti pinigus buhalteriams, kai visus darbus galite atlikti pats? Su profesionalia buhalterine programa – viskas greita, paprasta ir patogu, o suprasti kokia Jūsų veiklos ekonominė padėtis ir finansinės ataskaitos pačiam tvarkantis su apskaita – kur kas lengviau.

Buhalterinė programa yra sukurta remiantis Microsoft Excel, todėl yra itin patogi. Sistema taip pat leidžia atlikti duomenų analizę ir valdyti duomenų bazės, padedančias geriau suprasti finansinius rodiklius ir rengti tikslias ataskaitas.

Sąskaita123 – pagalba Jums

Sąskaita123.lt – tai buhalterinės apskaitos sistema, kuri padeda efektyviai valdyti finansines operacijas. Sistema taip pat integruoja kasos (kasos) funkcijas, leidžiančias valdyti pardavimo dokumentus ir sekti pinigų srautus. Darbo užmokesčio apskaita yra integruota į ERP sistemą, kuri automatizuoja ir valdo įvairius apskaitos procesus. Ilgalaikio turto valdymas taip pat yra įtrauktas, leidžiantis tiksliai sekti ir ataskaitas apie ilgalaikį turtą.

Kodėl sąskaita123.lt?

  • Neribotas sąskaitų skaičius. Nesvarbu, ar ką tik pradėjote veiklą, ar jau esate išrašęs 1000 sąskaitų – mes Jumis pasirūpinsime.

  • Patogumo dėlei – ištikimiems klientams suteikiamos pasikartojančios sąskaitos, kurios leidžia kur kas greičiau ir paprasčiau susitvarkyti su sąskaitų išrašymo darbais.

  • Pajamų statistika – lengvesnis ir paprastesnis būdas susižinoti kaip sekėsi praėjęs mėnuo. Skaičiai ir lentelės – pats paprasčiausias būdas derinti savo finansinę situaciją.

  • Nesvarbu, kiek Jūsų įmonėje yra darbuotojų – langelių skaičiams užpildyti užteks! Sistema yra pilnai integruota ir darbo užmokesčio apskaitai.

  • Programa yra sukurta taip, kad būtų patogi ir lengvai naudojama, su įvairiomis funkcijomis, kurios padės išrašyti sąskaitas greitai ir paprastai.

Siūlome įvairiausių sąskaitų išrašymo programą, kuri padės įrašyti PVM sąskaitas, ir išankstines, ir įprastas. Puikiai tiks ir dirbantiems su IV pažyma, ir su verslo liudijimu, galiausiai, tiems, kurie turi individualią įmonę.

Greitesnis ir patogesnis valdymas su sąskaita123.lt – lengvesnis verslo valdymas!

  1. Galima pasirinkti, kokia valiuta bus išrašoma sąskaita faktūra ir kokia kalba – lietuvių ar anglų – ji bus atspausdinta (išsiųsta).

  2. Galima šrašytas sąskaitas galite išsisaugoti populiariu PDF formatu.

  3. Galima išrašytas sąskaitas faktūras iš karto galite išsiųsti klientui el.paštu.

  4. Informacijos panelėje aiškiai pateikiamos apmokėtos sąskaitos, neapmokėtos sąskaitos, galima susivesti išlaidas – patogiai ir greitai įvertinsite savo pajamas ir pelną pagal pasirinktą laikotarpį.

  5. Galite sudaryti klientų, parduodamų prekių ar teikiamų paslaugų sąrašus, sukurti ir priskirti matavimo vienetus.

  6. Galima susikurti savo sąskaitų seriją ir numerius ir pasirinkti jų automatišką generavimą.

  7. Projektų sąrašas pravers tiems, kas turi pastovių klientų ir jiems išrašo sąskaitas faktūras.

  8. Projektui priskiriamas klientas, projekto pradžia ir pabaiga, projekto biudžetas – paprastas ir aiškus projekto finansinis administravimas.

Darykite tai, ką mokate, puoselėkite savo verslą, ieškokite kitų kelių, kurie padėtų pasiekti daugiau, o mums palikite apskaitą. Kam apsikrauti papildomais darbais, kai galima jų išvengti?

Sąskaita 123- greita ir paprasta sąskaitų apskaita!

Apie apskaitos programą

Apskaitos programa yra esminis įrankis verslo valdyme, kuris padeda automatizuoti ir valdyti įmonės finansines operacijas, įskaitant duomenų bazės valdymą. Ši programa yra skirta buhalteriams, kurie siekia efektyviai valdyti savo klientų finansines operacijas ir suteikti jiems tikslią bei patikimą informaciją. Naudodamiesi apskaitos programa, verslo savininkai gali lengviau suprasti savo įmonės ekonominę padėtį ir priimti pagrįstus sprendimus. Programa yra sukurta taip, kad būtų patogi ir lengvai naudojama, todėl net ir tie, kurie neturi buhalterinės patirties, gali lengvai ją naudoti.

Funkcionalumas

Apskaitos programa turi daugybę funkcionalumų, kurie padeda buhalteriams ir verslo vadovams valdyti įmonės finansines operacijas. Viena iš svarbių funkcijų yra kasos valdymas, kuris padeda stebėti pardavimus ir pinigų srautus. Šios funkcijos apima ilgalaikio turto apskaitą, darbo užmokesčio skaičiavimą, sąskaitų faktūrų išrašymą ir mokesčių apskaitą. Be to, programa yra integruota su kitomis verslo valdymo sistemomis, kurios padeda valdyti įmonės veiklą. Tai leidžia centralizuotai valdyti visus finansinius duomenis ir užtikrinti, kad visi procesai būtų sklandūs ir efektyvūs.

Buhalterinės apskaitos programa: nuotolinis darbas ir integracija

Šiuolaikinės buhalterinės apskaitos programos leidžia dirbti nuotoliniu būdu, kas yra ypač patogu įmonėms, turinčioms daug padalinių arba dirbančioms su nuotoliniu personalu. Naudodamiesi šia programa, galite centralizuotai valdyti visus finansinius duomenis, užtikrindami, kad visi procesai būtų sklandūs ir efektyvūs. Programa yra integruota su kitomis verslo valdymo sistemomis, kas padeda dar labiau optimizuoti įmonės veiklą. Be to, buhalterinės apskaitos programa yra sukurta taip, kad būtų patogi ir lengvai naudojama, todėl net ir tie, kurie neturi buhalterinės patirties, gali lengvai ją naudoti. Tai leidžia verslo savininkams ir buhalteriams dirbti efektyviau ir sutaupyti laiko, kurį galima skirti kitoms svarbioms užduotims.

Verslo valdymo galimybės

Apskaitos programa suteikia daugybę galimybių verslo valdyme. Ši programa leidžia automatizuoti įmonės finansines operacijas, suteikti tikslią ir patikimą informaciją, ir padėti buhalteriams bei verslo vadovams valdyti įmonės veiklą. Be to, programa yra skirta ne tik buhalteriams, bet ir verslo vadovams, kurie nori efektyviai valdyti savo įmonės finansines operacijas. Naudodamiesi šia programa, verslo savininkai gali lengviau stebėti savo įmonės finansinę būklę ir priimti pagrįstus sprendimus, kurie padės augti ir plėstis.

Nemokamos buhalterinės apskaitos programos

Nemokamos buhalterinės apskaitos programos yra puikus sprendimas mažoms ir vidutinėms įmonėms, kurios nori automatizuoti savo finansines operacijas, bet neturi didelio biudžeto. Šios programos dažnai apima kasos funkcionalumą, kuris padeda valdyti mažų įmonių finansines operacijas, įskaitant pardavimų dokumentų, kasos knygų ir pardavimų duomenų integravimą į apskaitos sistemas. Šios programos yra lengvai įsisavinamos ir naudojamos, ir suteikia daug funkcionalumų, kurie padeda buhalteriams ir verslo vadovams valdyti įmonės finansines operacijas. Naudodamiesi nemokamomis apskaitos programomis, verslo savininkai gali sutaupyti laiko ir pinigų, tuo pačiu užtikrindami, kad jų finansai būtų tvarkomi tiksliai ir efektyviai.

Kas yra buhalterinės apskaitos programa?

Buhalterinės apskaitos programa yra specializuota programa, skirta automatizuoti ir valdyti įmonės finansines operacijas. Tai esminis įrankis, padedantis buhalteriams ir verslo vadovams efektyviai tvarkyti apskaitą, suteikiant tikslią bei patikimą informaciją. Naudodamiesi šia programa, verslo savininkai gali lengviau suprasti savo įmonės ekonominę padėtį ir priimti pagrįstus sprendimus. Programa yra sukurta taip, kad būtų patogi ir lengvai naudojama, todėl net ir tie, kurie neturi buhalterinės patirties, gali lengvai ją naudoti. Apskaitos programa padeda sutaupyti laiko ir išvengti klaidų, kurios gali atsirasti rankiniu būdu tvarkant finansinius duomenis.

Nemokamas bandymas

Nemokamas bandymas yra puiki galimybė įmonėms, kurios nori išbandyti apskaitos programą, bet neturi didelio biudžeto. Svarbu įvertinti, kaip programa tvarko duomenų bazės, susijusias su įvairiais verslo procesais, tokiais kaip turto nusidėvėjimo skaičiavimai, personalo valdymas ir atsargų valdymas. Šis bandymas leidžia įmonėms išbandyti programos funkcionalumus, suteikti tikslią ir patikimą informaciją, ir padėti buhalteriams bei verslo vadovams valdyti įmonės finansines operacijas. Naudodamiesi nemokamu bandymu, verslo savininkai gali įsitikinti, ar programa atitinka jų poreikius, ir priimti pagrįstą sprendimą dėl jos įsigijimo.

Dažniausiai užduodami klausimai apie „Sąskaita123“

Kaip sukurti ir išsiųsti sąskaitą faktūrą?

Registruojantis sistemoje, svarbu teisingai užpildyti duomenis, tada tereikia pridėti sandorio informaciją ir išsiųsti sąskaitą klientui. Kasos aparatai padeda kurti ir siųsti sąskaitas, integruojant pardavimų duomenis į apskaitos sistemas. Programa leidžia išrašyti sąskaitas ir PDF formatu, taip pat galima siųsti sąskaitas tiesiogiai el. paštu.

Planų pasirinkimas – kuris geriausias?

„Sąskaita123“ siūlo kelis planus, priklausomai nuo veiklos apimties ir poreikių. Svarbu paminėti, kad duomenų bazės vaidina esminį vaidmenį valdant finansinius duomenis skirtinguose planuose. Pavyzdžiui, planas „Startas“ skirtas mažesniems verslams, o „Individualus“ tinka tiems, kurie vykdo individualią veiklą​(

Darius Šoparas

Darius Šoparas yra fintech SaaS’o Sąskaita123 įkūrėjas su daugiau nei 20 metų patirtimi. Ilgametė patirtis IT ir finansų industrijoje, bei aistra tech inovacijoms leidžia Dariui įkvėpti naujus, augančius verslus, padėti jiems racionalizuoti savo veiklą ir pasiekti finansinių tikslų.